Machine onderhoud

Heb je een machine die toe is aan onderhoud? Dan helpen wij je graag! Of het nu gaat om het lassen of frezen van onderdelen voor je machine. Kunnen we jou helpen met het beste resultaat. Zodat je zo lang mogelijk weer vooruit kan met je kostbare machine.

Frezen van metaal

Moet er in een onderdeel een specifieke groef komen zodat deze perfect aansluit op de rest van de machine? Dan kunnen wij je helpen met deze groep precies te frezen zodat deze perfect past.

Laswerk op maat

Ook kunnen we waar mogelijk onderdelen voor je lassen. Is er in het frame van de machine een onderdeel toe aan vervanging of reparatie? Of het nou groot of klein is. Wij zorgen voor de beste oplossing voor het beste resultaat.

Las  reparaties

Iedere machine of object is gevoelig voor slijtage. Metalen objecten zoals metalen deur- of raamframes kunnen slijtage krijgen. Doormiddel van professionele las reparaties kan je weer tijden vooruit zonder deze te vervangen.

Roest in metaal

Ieder object van metaal zal uiteindelijk gaan roesten. Het ene object is hier minder gevoelig voor dan de andere. Doormiddel van het vervangen van deze delen en het behandelen op de juiste wijze is metaal vaak nog te repareren.

Schade in metaal

Is er een ongeluk gebeurd en heeft het metaalwerk schade opgelopen? Dit is niet zoals bij hout eenvoudig zelf te herstellen. Wij kunnen dit op een professionele wijze voor je repareren. Waar nodig kunnen we delen vervangen.

Maatwerk

Heb je een super idee in je hoofd voor in huis of ergens anders, maar heb je geen idee hoe je dit moet maken? Wij denken graag met je mee om het maatwerk product te maken die het beste past bij jouw idee!

Maatwerk meubels

Op zoek naar een stoer meubelstuk op maat? Daar kunnen we jou mee helpen.  Neem contact met ons op met jouw idee voor de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.

Maatwerk decoratie

Op zoek naar metalen decoratie op maat? Daar kunnen we jou mee helpen.  Neem contact met ons op met jouw idee voor de mogelijkheden die we jou kunnen bieden.